2013. október 6., vasárnap

ZTE Blade Super (GrandX Pro) - Automatikus fényerő szintek javítása

Gyári értékekkel az automatikus fényerő szabályzás erősen villódzik a szintek váltásakor. A patch ezen értékek módosítását tartalmazza. Jelen módosítás kizárólag a címben említett gyári (ICS - 4.0.4) szoftverrel ellátott készülékhez használható, más készüléken/rendszeren NEM működik!

ZTE Blade Super (GrandX Pro) - Hívás felvevéskor rezgés kikapcsolása

Jelen módosítás kizárólag a címben említett gyári (ICS - 4.0.4) szoftverrel ellátott készülékhez használható, más készüléken/rendszeren NEM működik!

2013. október 5., szombat

ZTE Blade Super (GrandX Pro) - Csengőhang és telefonálás hangerejének maximalizálása

A következő módosításokat kellő körültekintéssel végezd, az eredeti értékeket mindig jegyezd felAz Engineer Mode (Mérnöki Mód) haladó felhasználóknak való, a menüpontokban rengeteg gyári paraméter állítható amivel a készülék könnyen tönkretehető, így a leírást mindenki saját felelősségére használja az esetleges károkért nem vállalok felelősséget! Az Engineer Mode további menüpontjai használatáról NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN információt szolgáltatni, egyrészt Google segítségével ezt mindenki megteheti, másrészt rengeteg az ismeretlen pont, a próbálgatás pedig drága mulatság! Megértéseteket köszönöm!

1. Engineer Mode elérése:
Lépj be a Tárcsázó-ba és üsd be a következő szervízkódot: